Dagje niks

IMG_0356.JPG
De boog kan niet altijd gespannen zijn, soms moet je even loslaten. Blootpoot ook. Als meester is het loslaten (Zuid-Hollands kampioen regenboogklasse boven 77 kilo) kan ik u dit van harte aanraden; loslaten. Lekker met een muziekje en een glaasje genieten van de zon, terwijl mevr Blootpoot meldt dat het regent in Nederland. Mmmmm. Soms is loslaten geen opgave.
Ondertussen knaagt het ego, liggend aan het zwembad is overgewicht niet te verbergen. En dat terwijl Blootpoot zich had voorgenomen dat deze trip mede gebruikt zou worden om eens even tuchtig aan de apparaten te gaan hangen, naast de Insanity madness waarover ik eerder berichtte.
Maar goed, nog uren de tijd om de motivatie hiervoor op orde te krijgen, eerst genieten. En loslaten, hrim bham sam pam pham sam ksham.