Fitheid

Het regent in Chennai.

Photobucket Pictures, Images and Photos
Een mooie gelegenheid voor reflectie. Na een jaar lang nauwelijks iets aan de conditie gedaan te hebben, begon de weegschaal weer op te lopen. Terwijl Blootpoot een jaar geleden nog richting de gedroomde 90 kilo begon te schuiven, geeft de weegschaal nu toch al weer een dikke 101 aan. Te veel.

Nu helpt het Indiase dieet wel iets, maar een beetje fitheid kan ook geen kwaad. Omdat hier buiten tv kijken weinig te doen is (zie de foto boven), had Blootpoot enige tijd geleden het lumineuze idee opgevat dat het Insanity programma wellicht een optie zou kunnen zijn. 60 dagen afzien voor het goede doel.

Eergisteren vol goede moed gestart met de fit test. Dat viel al niet mee (lees: hijgend als een halfdood paard mezelf vervloekend afzien). Maar toch ‘op het tandvlees’ volgehouden. Gisteren was ronde twee. Helaas, Blootpoot kon het niet opbrengen. Maar och, vanavond nieuwe kansen, het is immers nog geen weekend.